foto

Herman van Ulzen

  • nar. 1948
    Enschede, Overijssel, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 MyBorder's JOYfence
Potkáme se v lesích (studentský film)
2017 Polizeiruf 110 - Nachtdienst (TV film)
Spolu to dáme
2015 Unter Die Erde
Vor. Seit. Schluss!
2014 Absolutio - Erlösung im Blut
Der König Nebenan (studentský film)
Lilly Schönauer: Osudová setkání (TV film)
2013 Buddy
Der blinde Fisch
Devět paruk
2012 Finn und der Weg zum Himmel (TV film)
Obendrüber da schneit es (TV film)
2011 Klingenberg
2009 Taartman (TV film)
2008 Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
Minibar (TV film)
2007 In Formatica
2006 Bláznivá honička (TV film)
Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 90 dní bez sexu (TV film)
Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
Der Bergpfarrer: Liebe und andere Überraschungen (TV film)
Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
Sladký život na Ibize
2002 Germanija
Kluci to taky chtěj... a pořád!
Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
2000 Erkan & Stefan
Kalhoty v pozoru
1999 Boulevard Berlin (TV film)
Liebe ist das beste Elixier (TV film)
Schmetterlinge der Nacht
Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1998 Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)
Milostné scény z planety Země
Tatort - Bildersturm (TV film)
1997 Die drei Mädels von der Tankstelle
Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)
1996 Brüder auf Leben und Tod (TV film)
Lea
Tatort - Das Mädchen mit der Puppe (TV film)

TV seriály

2020 Bibi & Tina (TV seriál)
2019 Bella Germania (TV seriál)
Il destino - das Schicksal (E02)
2016 De Zaak Menten (TV seriál)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Der Tod hat 1.000 Stacheln (S03E01)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Freie Fahrt ins Jenseits (S02E01)
2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Normal is des ned! (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
A teď už je to láska (E07)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Moritz Kowalsky (TV seriál)
1992 Der Patenonkel (TV seriál)
Familie Heinz Becker (TV seriál)
Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky