foto

Serdar Çakular

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Ağır Abi
Beni Unutma
Türkan
2008 Gökten 3 Elma Düştü
2003 Taştan Kalp (TV film)
1987 Arzu Rüzgarı
Hacer Ana ve Oğulları
1986 Cilalı İbo: Maceralar Peşinde
Sevda Rüzgarı
Çığlık

TV seriály

2020 Hercai (TV seriál)
Episode 19 (S02E19)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
další epizody (4)
2019 Hercai (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (26)
Kuzgun (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
Yasak Elma (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (35)
Çarpisma (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (18)
Çukur (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (34)
2018 Yasak Elma (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (28)
Çarpisma (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Çukur (TV seriál)
Aile Her Şeydir (S02E15)
Umut (S02E14)
Ailem (S02E13)
další epizody (37)
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek (TV seriál)
Bu Şehre Veda (E20)
Ali Derin Düğün (E19)
Arkandayız (E18)
další epizody (20)
Çukur (TV seriál)
Kardeşmiyiz (S01E10)
Vurulan Kim? (S01E09)
Oyun Başlıyor (S01E08)
další epizody (10)
İçerde (TV seriál)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
Episode 37 (E37)
další epizody (24)
2016 Oyunbozan (TV seriál)
Tavşan Kaç (E05)
Köşe Kapmaca (E04)
Kedi Fare (E03)
další epizody (5)
İçerde (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (15)
2014 Gönül İşleri (TV seriál)
Kurt Seyit ve Şura (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Gerçek (Bölüm 2) (S02E22)
Gerçek (Bölüm 1) (S02E21)
Nisan (S02E20)
další epizody (8)
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor (TV seriál)
Medcezir (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Kurban (S02E14)
Birleşme (S02E13)
Hile (S02E12)
další epizody (36)
2012 Karadayı (TV seriál)
2011 Canan (TV seriál)
Sen De Gitme (TV seriál)
Ezel (TV seriál)
Son Oyun (S02E38)
Mutlu Sonlara Kim İnanır? (S02E37)
İmkansız Aşk Yoktur (S02E36)
další epizody (23)
2010 Ezel (TV seriál)
Aşkta ve Savaşta (S02E15)
Tanıştığımız Gün (S02E14)
Sırdaş (S02E13)
další epizody (36)
2009 Ayrılık (TV seriál)
Ezel (TV seriál)
Yalnız Kalmak (S01E12)
Utanç (S01E11)
Sadakat (S01E10)
další epizody (12)
2008 Kollama (TV seriál)
2006 Cemile (TV seriál)
Yaprak dökümü (TV seriál)
2005 Misi (TV seriál)
Sensiz Olmuyor (TV seriál)
Yanık Koza (TV seriál)
2004 Ağa Kızı (TV seriál)
Büyük Umutlar (TV seriál)
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (TV seriál)
2003 Hayat A.Ş. (TV seriál)
2002 Kınalı Kar (TV seriál)
2001 Yeditepe İstanbul (TV seriál)
1999 Köstebek (TV seriál)
Yüzleşme (TV seriál)
Yılan Hikayesi (TV seriál)
1993 Hastane (TV seriál)
Yazlıkçılar (TV seriál)
1989 Bizimkiler (TV seriál)

Video kompilace

1987 Füze Nuri (video kompilace)
Çaycılar Kralı (video kompilace)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Hercai (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky