foto

Reed De Rouen

  • nar. 10.6.1921
    Green Bay, Wisconsin, USA
  • zem. 11.6.1986 (65 let)
    Kensington, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Baxter
1970 Revolucionář
You Can't Win 'Em All
1967 Mozek za miliardu dolarů
1962 The Traitors
1961 Man Who Couldn't Walk
1960 The Hand
There Was a Crooked Man
1959 John Paul Jones
Murder at Site 3
1958 The Sheriff of Fractured Jaw
1957 Útěkář
1953 Sea Devils
1949 Třetí muž

TV seriály

1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
It's a Square World (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Silver Sword, The (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky