foto

Peter Gawler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Underbelly Files: Tell Them Lucifer Was Here (TV film)
2009 Lživý svědek (TV film)
Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2005 Little Oberon (TV film)
1986 Playing Beatie Bow

TV seriály

2018 Grisse (TV seriál)
2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Rome (S01E05)
Salt Lake (S01E03)
Billabong (S01E01)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
2012 Ostré jako břitva (TV seriál)
Year of the Rooster (S05E04)
The Loaded Dog (S05E03)
2011 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Worst Woman in Sydney (S04E01)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
Beauty and the Beast (S03E11)
Full Force Gale (S03E07)
Women in Uniform (S03E06)
2009 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
Bad Habits (S02E02)
další epizody (4)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Barbarians at the Gate (S01E11)
Earning a Crust (S01E08)
další epizody (6)
2003 Snobs (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
White Collar Blue (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Driven Crazy (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
The Violent Earth (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Pot a dřina (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 A Country Practice (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Grim Pickings (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Underbelly Files: Infiltration (TV film)
Underbelly Files: Tell Them Lucifer Was Here (TV film)
Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)

TV seriály

2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Billabong (S01E01)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2012 Ostré jako břitva (TV seriál)
Strike Force Tuno (S05E08)
Road to Nowhere (S05E06)
Troubleshooting (S05E05)
další epizody (6)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Good Lieutenant (S03E12)
Saving Face (S03E05)
Fall Guy (S03E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace