foto

Marcus Shultz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Smosh: The Movie
2012 Hitman
2011 Bad Meat
High Road
Za tabulí (TV film)
2010 Amish Grace (TV film)
Five Star Day
Přepadení
Toxic
2009 Není kam se schovat
Screwball: The Ted Whitfield Story
2008 Gambler
Poslední ukolébavka
2007 Góóól! II
2005 Góóól!
2004 A Hole in One

TV seriály

2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Klec (S01E02)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Fall Guy (S03E04)
Kingdom Come (S03E03)
Into the Mystic (S03E01)
2009 Dexter: Early Cuts (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
The Brotherhood (S02E11)
další epizody (9)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
další epizody (8)
2007 Human Giant (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
Smosh (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky