foto

Oliver Pocher

  • nar. 18.2.1978 (42 let)
    Hannover, Dolní Sasko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unter deutschen Betten
2015 Bruder vor Luder
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
2012 Každá smůla jednou končí
2010 Hanni a Nanni
2008 Impyho dobrodružství
2007 Úplný idiot
2006 7 trpaslíků
Hui Buh - Zámecké strašidlo
Impyho zázračný ostrov

TV seriály

2012 Kobra 11 (TV seriál)
Anděl smrti (S17E01)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
72 hodin strachu (S16E01)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Atentát (S15E01)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Konec světa (S14E01)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
Next Uri Geller, The - Unglaubliche Phänomene live (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Sternenfänger (TV seriál)

Dokumentární

2019 Das Phänomen Günther Jauch (TV film)

Hudební videoklipy

2009 Bushido feat. Oliver Pocher - Kennst du die Stars? (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Der König der Kindsköpfe (TV pořad)
Die Kabarett-WG: Das ORF1-Sonderprogramm (TV pořad)
Pocher - gefährlich ehrlich! (TV pořad) - mod.
Pocher und Papa auf Reisen (TV pořad)
2019 Bin ich schlauer als Oliver Pocher? (TV pořad)
2018 Bauerfeind - Die Show zur Frau (TV pořad)
Fort Boyard (TV pořad)
2017 Dinner Party - Marlene lädt zum Talk (TV pořad) - mod.
Genial daneben - Die Comedy Arena (TV pořad)
Lange Leitung!? (TV pořad)
Nachsitzen! Promis zurück auf die Schulbank (TV pořad)
Quatsch Comedy Club (TV pořad) - mod.
Stars im Spiegel - Sag mir, wie ich bin! (TV pořad)
2016 Deutschland tanzt (TV pořad)
Die große Chance der Chöre (TV pořad)
Reingelegt - Die lustigsten Comedy-Fallen (TV pořad)
Sehr witzig!? (TV pořad)
2014 Am laufenden Band (TV pořad)
2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
Promi Big Brother (TV pořad)
2012 Die große Comedy Chance (TV pořad)
Gottschalk Live (TV pořad)
Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2011 Die große Chance (TV pořad)
Hirn mit Ei - Oberg'scheit mit Walek & Brandl (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
Das Quiz der Deutschen (TV pořad)
Die Oliver Pocher Show (TV pořad)
Granaten wie wir (TV pořad)
2008 Der große Comedy Adventskalender (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2005 Frei Schnauze (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
Blondes Gift (TV pořad)
1999 Wer wird Millionär? (TV pořad)
1996 Menschen, Bilder, Emotionen (TV pořad)
1995 taff (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)