foto

Werner Riemann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Landschaft mit Dornen (TV film)
1989 Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
1988 Pestalozziho hora
1980 Draußen im Heidedorf (TV film)
1979 Einfach Blumen aufs Dach
1977 Unterwegs nach Atlantis
1976 Licht auf dem Galgen, Das
1975 Případ beze svědků (TV film)
1973 Zement (TV film)
1972 Leichensache Zernik
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
1966 Der arme Konrad (TV film)
1964 Das Lied vom Trompeter
1963 Das Märchen vom goldenen Schützen
1961 Mutter Courage und ihre Kinder

TV seriály

1987 Weiberwirtschaft (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)

Divadelní záznam

1979 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1977 Happy End (divadelní záznam)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky