foto

Ursula Mundt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Liebesdienst, Der (TV film)
1984 Lebenszeichen (TV film)
1982 Děvče a chlapec (TV film)
1980 Max und siebeneinhalb Jungen
1975 Případ beze svědků (TV film)
1974 Maria (TV film)
1967 Lord am Alexanderplatz, Ein
1966 Synové Velké medvědice
1963 Christine
Nahý mezi vlky
1960 Liebe auf den letzten Blick (TV film)
1957 Berlín - rozdělené město
Schlösser und Katen
Čarodějky ze Salemu
1954 Pavel loutkář
1950 Chladné srdce

TV seriály

1984 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein leeres Haus (E96)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ich bereue aufrichtig - vyp.

Divadelní záznam

1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1961 Und das am Heiligabend (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky