foto

Paddy Reardon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Pašerák
2012 Save Your Legs!
2011 Underbelly Files: Infiltration (TV film)
Underbelly Files: Tell Them Lucifer Was Here (TV film)
Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2007 Hukot
King, The (TV film)
2006 Call Me Mum (TV film)
2003 Horseplay
Vášeň v srdci
2002 Dokonalá loupež
2000 Drsňák Chopper
Muggers
Waiting at the Royal (TV film)
1997 Cesta bez návratu (TV film)
1996 River Street
1994 Muriel se vdává
1993 Federální policie: Past (TV film)
Federální policie: Únos (TV film)
Hrozný kluk
The Feds: Betrayal (TV film)
The Feds: Deadfall (TV film)
The Feds: Deception (TV film)
The Feds: Seduction (TV film)
The Feds: Suspect (TV film)
1991 Důkaz
1990 Breakaway
The Big Steal
1989 Devil in the Flesh
Mull
1988 As Time Goes by
Big Hurt, The
Pieta (TV film)
1987 Náhradník (TV film)
Slate, Wyn & Me
1986 The Still Point

TV seriály

2019 My Life is Murder (TV seriál)
Lividity in Lycra (E03)
The Locked Room (E02)
The Boyfriend Experience (E01)
2018 Underbelly Files: Chopper (TV seriál)
Hlasiťákovi (TV seriál)
Gown and Out / Breaking Dad (S03E15)
2017 Glitch (TV seriál)
The Letter (S02E06)
The Walking Wounded (S02E05)
A Duty of Care (S02E04)
další epizody (6)
2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Billabong (S01E01)
2015 Glitch (TV seriál)
There Must Be Rules (S01E06)
The Impossible Triangle (S01E05)
There Is No Justice (S01E04)
další epizody (6)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Steps Out (S06E01)
2012 House Husbands (TV seriál)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Good Lieutenant (S03E12)
Saving Face (S03E05)
Fall Guy (S03E04)
další epizody (6)
2009 Carla Cametti PD (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
další epizody (13)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
2001 Horace & Tina (TV seriál)
The Saddle Club (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
1989 Pugwall (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace