foto

Michael de Roos

  • nar. 27.7.1987 (31 let)
    Sneek, Friesland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Spider-Man: Daleko od domova
2017 Evac
2014 Život podle Nina

TV seriály

2019 Koos (TV seriál)
2017 Tajemství Hunterových (TV seriál)
Voetbalmaffia (TV seriál)
2012 Smrtelné hříchy (TV seriál)
2008 Dětská hlídka (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace