foto

Jordi Gràcia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nedokážu říct sbohem
2016 Cerca de tu casa
2015 Vulcania
2014 El Camí més llarg per tornar a casa
2013 Alpha
Los últimos días
2010 Ahoj! Jak se máš?
Elisa K.
2008 25 karátů
Hombre cero
Lifesize
2007 Mejor de mí, Lo
Navždy tvá
Skrytá kamera (TV film)
Vida abismal, La
2006 53 zimních dní
Sin ti
2005 Le meilleur commerce du monde (TV film)
Más que hermanos (TV film)
2004 Estúpidos, basado en hechos reales
Zpáteční cesta
2003 Desítka na zádech (TV film)
Ve městě
2002 Noche de fiesta
2001 Příliš vysoká cena
2000 Viaje de Arián, El

TV seriály

2012 Gran Nord (TV seriál)
2011 Homicidios (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2006 Mar de fons (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
Jet Lag (TV seriál)
Temps de silenci (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky