foto

Gyoo-ri Nam

  • nar. 26.4.1985 (34 let)
    Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dejabyu
2017 Jiltueui yeoksa
2014 Shinchozombimanhwa
2013 Topseuta
2011 Mr. aidol
2009 Seulpeumboda deo seulpeun iyagi
2008 Gosa: pieui joonggangosa

TV seriály

2019 Yimong (TV seriál)
2017 Seuwan (TV seriál)
2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
2015 Simyashikdang (TV seriál)
2014 Hauseu, meiteu (TV seriál)
2013 Moojungdoshi (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
Kaljabi ibalsa (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky