foto

Gyoo-ri Nam

  • nar. 26.4.1985 (34 let)
    Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Yimong (TV seriál) (2019)

    - V roli seriálové Young-jin Lee se dle původních předpokladů měla objevit jihokorejská herečka Young-ae Lee. Nakonec se tak ale nestalo, neboť herečka nedokázala skloubit všechny svoje pracovní povinnosti, a tak se v roli odbojné Young-jin objevuje herečka Yo-won Lee, která se tak po osmi dlouhých letech také objevuje po boku své herecké kolegyně Gyoo-ri Nam, s níž se během společného natáčení setkala naposledy v roce 2011 při natáčení televizní série seriálu 49 Days. (Conspi)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dejabyu
2017 Jiltueui yeoksa
2014 Shinchozombimanhwa
2013 Topseuta
2011 Mr. aidol
2009 Seulpeumboda deo seulpeun iyagi
2008 Gosa: pieui joonggangosa

TV seriály

2019 Yimong (TV seriál)
2017 Seuwan (TV seriál)
2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
2015 Simyashikdang (TV seriál)
2014 Hauseu, meiteu (TV seriál)
2013 Moojungdoshi (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
Kaljabi ibalsa (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky