foto

Edgar Vivar

  • nar. 28.12.1944 (73 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rebeldes de altura
2016 Yo no soy guerrillero
2015 Cementerio General 2
2014 Fachon Models
2013 Me Late Chocolate
2008 All Inclusive
2007 Sirotčinec
2006 Sexy Pistols
1984 Frankenstein's Great Aunt Tillie

TV seriály

2010 Para volver a amar (TV seriál)
2005 Amarte así (TV seriál)
1997 Alguna vez tendremos alas (TV seriál)
1974 Mundo de juguete (TV seriál)

TV pořady

2004 Historias engarzadas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace