Reklama

Reklama

Richard Bonnot

Richard Bonnot

nar. 14.11.1957 (66 let)
Montceau-les-Mines v Saone-et-Loire, Francie

Biografie

Richard Bonnot je francouzský herec, zpěvák a hudebník. Nějakou dobu vyučoval hudbu v Saint-Vallier na Nicolas-Copernic College  a na Croix Menée College v Le Creusot. V letech 1987–1997 byl členem skupiny Les Charlots, kde nahradil Gérarda Rinaldiho.

Již v mládí se naučil hrát na klavír, poté projevil talent pro zpěv a začal hrát na další nástroje, jako je kytara, bicí a baskytara. Když dospěl, brzy si uvědomil, že jediné, co ho zajímá, je hudba a jeviště. Proto odešel z Blanzy do Dijonu, kde studoval na konzervatoři a zároveň hrál v kapelách a na tanečních zábavách.

Po ukončení studií zůstal na škole a v roce 1979 se stal učitelem hudby v Saint Vallier. To mu nebránilo v tom, aby pokračoval ve zpívání a hraní v sálech katedry, a dokonce i v zahraničí, protože během letních prázdnin hrál v piano baru na Azurovém pobřeží. A to natolik, že ho jednoho večera požádali, aby jel na turné podpořit skupinu Les Charlots, která byla v té době velice populární. Richard tak přešel ze sálů pro 50 lidí na stadiony pro 5 000 lidí a objevil showbyznys.

sator

Herec

Filmy
1997

La Cible

1992

Le Retour des charlots

Dokumentární
2021

Les Charlots intime

Reklama

Reklama