foto

Tomáš Jirman

  • nar. 17.1.1956 (62 let)
    Trutnov, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2012 Konec masopustu (divadelní záznam)
2003 Kobova garáž (TV film)
Portugálie (divadelní záznam)
2002 Udělení milosti se zamítá (TV film)
2000 Věc Makropulos (divadelní záznam)
1998 Cestující bez zavazadel (TV film)
Revizor (divadelní záznam)
1997 Průběžná O(s)trava krve
1991 Digitální čas (TV film)
Nález (TV film)
1989 Antigona (divadelní záznam)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (4)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace