foto

Eva Jelínková

  • nar. 3.11.1945 (72 let)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tři dny (studentský film)
2010 Alma (TV film)
2002 Koločava (divadelní záznam)
1999 Dvojrole
Chatař (TV film)
Les (divadelní záznam)
1994 Prosté krutosti (TV film)
1993 Zázračné dítě (TV film)
1992 Osvětová přednáška v Suché Vrbici (TV film)
1991 Pravda visí na vlásku (TV film)
Svlékání kůže (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace