foto

Allison King

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I See You
2018 12 hrdinů
2017 Baby Driver
Děkuji za vaše služby
2016 Půlnoční dítě
2013 Pretty Dead
2007 The Picture of Dorian Gray

TV seriály

2018 Homecoming (TV seriál)
Stop (S01E10)
The Purge (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
The Same As Air (S03E04)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Vítěz (S04E10)
2017 Superstition (TV seriál)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Sestra (S01E04)
Finding Carter (TV seriál)
Wake Up Call (S02E05)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Úspěch (S02E08)
2014 Pomsta (TV seriál)
Damage (S04E06)
V těle boubelky (TV seriál)
No Return (S06E10)
Identity Crisis (S06E08)
2009 Leaving Bliss (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky