foto

Luis Mottola

  • nar. 1968
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La noche de 12 años
2017 Es por tu bien
Legionario
2013 Alacrán enamorado
2008 3:19
2007 Bourneovo ultimátum
2006 Vzdálenost

TV seriály

2014 Sin identidad (TV seriál)
2012 Mitos y leyendas (TV seriál)
2010 Internát (TV seriál)
Después de la luz (S06E13)
Alaska (S06E12)
El mago (S06E11)
další epizody (7)
2009 Internát (TV seriál)
El hombre lobo (S06E03)
Las galletas del porvenir (S06E02)
El último día (S05E09)
další epizody (9)
2008 Física o química (TV seriál)
Internát (TV seriál) - herec, a.z.
El unicornio (S04E09) - a.z.
La llave (S04E08) - a.z.
La sala del tesoro (S04E02)
další epizody (6)
2007 Círculo rojo (TV seriál)
Internát (TV seriál)
En orden alfabético (S02E05)
R.I.S. Científica (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
Paso adelante, Un (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
Son amores (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
Enamorarte (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
Verano del '98 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Messi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace