foto

Sandra Eloani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Razor
2014 Edward
2011 Platanito Show
2009 Immortally Yours
2008 Evilution
2007 Těsně vedle
2004 Fantom opery
2003 Všechny chtějí Papiho
2002 .com for Murder
1995 Na plný pecky

TV seriály

2014 Saint George (TV seriál)
2008 Unhitched (TV seriál)
2003 Te amaré en silencio (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Beltrán, Los (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
1994 Agujetas de color de rosa (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky