foto

Naděžda Chroboková-Tomicová

  • nar. 1957
    Ráj, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hamlet (divadelní záznam)
Rudý kapitán
2008 Marie Sabina (divadelní záznam)
2003 Nuda v Brně
2000 Přijď království tvé (divadelní záznam)
1995 Hořké léto

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace