foto

Eleni Zafeiriou

  • nar. 1916
    Larissa, Řecko
  • zem. 2.9.2004
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Pros tin elefteria
1985 I politeia katigorei
Mia mera noritera
1984 Dona Rozita (TV film)
1981 O horos (TV film)
1972 O ehthros tou laou
Typseis syneidiseos
1971 Agapisa enan aliti
Annio, i tseligopoula tis kataras
I arhontissa tou kampou
I kravgi tis alitheias
Iliogenniti
Oi andres xeroun n' agapoun
Zousa monahos, horis agapi
1970 Aftoi pou milisan me ton thanato
Esena mono agapo
Gyro mas gremistikan ola
Hristinio
O Astrapogiannos
O aetos ton sklavomenon
To oneiro tis Kyriakis
Ypolohagos Natassa
1969 Enas andras me syneidisi
Ftohogeitonia agapi mou
Gia tin timi kai gia ton erota
I odysseia enos xerizomenou
I sfragida tou Theou
I thysia mias gynaikas
Mario, i katatregmeni voskopoula
O prosfygas
Ores agapis, ores polemou
To teleftaio antio
Xypna, Vasili!
1968 Afroditi
Afti pou den lygise
Agapi kai aima
Antiziloi
Argyro, i ponemeni tseligopoula
Ena koritsi alloiotiko ap' t' alla
I kardia enos aliti
I leoforos tou misous
Katarameni agapi
Tapeinos kai katafronemenos
To parelthon mias gynaikas
Xerizomeni genia
Zise gia tin agapi mas
1967 Adiki katara
Ap' ta Ierosolyma, me agapi
Dakrysmena matia
Erastai tou mesaiou toihou
Gabros ap' to Londino
I ora tis dikaiosynis
Kapote klaine kai oi dynatoi
Ta dollaria tis Aspasias
1966 Agapi pou den svynei o hronos
Den poulao tin kardia mou
Dokimasia
Eho dikaioma na s' agapo!
O anthropos pou gyrise apo ton pono
O katatregmenos
Thelo na ziso ston ilio
To spiti ton anemon
Tzeni Tzeni
1965 Kardia mou, papse na ponas
Me pono kai me dakrya
Naked Brigade, The
O metanastis
Pantrevoun tin agapi mou
Perifrona me, glykeia mou
To ftohopaido
1964 Dis diefthyntis
Dromos horis synora
Egoismos
I Kypros stis floges
O gyrismos tis manas
Pikri mou, agapi
Sti skia mias allis
Ta dakrya mou einai kafta
1963 Anisyha neiata
Kardies stin kataigida
Ouranos
To megalo mystiko
1962 Nomos 4000
Ta skalopatia tis zois
Taxidi
1961 Apolytrosis, I
1960 Navagia tis zois
Stratiotes dihos stoli
1959 Erotikes istories
Limni ton stenagmon, I
Zalongo, to kastro tis lefterias
1958 Apagorevmeni agapi
I agni tou limaniou
Telefteo psemma, To
1957 I limni ton pothon
I theia apo to Chicago
1956 Dívka v černém
I agnostos
I kafetzou
1954 Anoihti thalassa
O dromos me tis akakies
1953 Oneira koritsion
1951 Nekri politeia
Pikro psomi

TV seriály

1996 To hroma tou feggariou (TV seriál)
1995 Trito Stefani, To (TV seriál)
1983 Hamogelaste parakalo (TV seriál)
Ta kathimerina (TV seriál)
To hryso spiti (TV seriál)
1980 Nyhta (TV seriál)
1975 Hristos xanastavronetai, O (TV seriál)
1973 I synomosia tis siopis (TV seriál)
I teleftaia anoixi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky