foto

Jordan Lage

  • nar. 17.2.1963 (56 let)
    Palo Alto, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Touched
2017 Good Bones
2016 Madoff (TV film)
2015 Dívka z románu
When I Live My Life Over Again
2013 Phil Spector (TV film)
2010 Doktor Smrt (TV film)
Salt
2009 Snímek minulosti
2008 Labyrint lží
Zalknutí
2007 Michael Clayton
Proti proudu
2006 World Trade Center
2005 Confess
La Fiesta del Chivo
Lustre
2004 Zrození
2002 XX/XY
2001 Svatý boj
2000 Velké trable malého města
1999 Náhodné setkání
1998 Lež má krátké nohy
1997 Colin Fitz
Labyrint lží
1996 On Seventh Avenue (TV film)
1995 Kéž bych to byl já
1994 Skaut
1991 Saying Kaddish
Vražda
1989 Our Town (TV film)
1988 S mafií v patách

TV seriály

2018 The Looming Tower (TV seriál)
9/11 (E10)
Tuesday (E09)
Y2K (E05)
další epizody (6)
Miliardy (TV seriál)
Hell of a Ride (S03E04)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Smoke (S04E01)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
The Path (TV seriál)
Oz (S02E09)
The Red Wall (S02E04)
Madam Secretary (TV seriál)
Convergence (S03E17)
2016 The Path (TV seriál)
The Shore (S01E08)
Refugees (S01E07)
The Era of The Ladder (S01E02)
Madam Secretary (TV seriál)
The Race (S03E10)
South China Sea (S03E03)
Right of the Boom (S02E15)
2015 Madam Secretary (TV seriál)
The Greater Good (S02E10)
Russian Roulette (S02E09)
Lights Out (S02E08)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Scimitar (No. 22) (S02E07)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dítě bez přátel (S05E07)
Ďábel, kterého znáš (S05E06)
další epizody (4)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Jdi ke dnu nebo plav (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Tremors (S02E10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Restart (S02E22)
Dobrá manželka (TV seriál)
A Precious Commodity (S05E03)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Blue Templar (S01E22)
Ve znamení raka (TV seriál)
Z bláta do louže (S02E05)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 1. část (S05E06)
2002 Taxík (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kočár z Číny (S02E05)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Entitled (S01E15)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace