foto

Lilyan Chauvin

  • nar. 6.8.1925
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 26.6.2008 (82 let)
    Studio City, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Passing, The
2003 Paradise
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Rande pro mírně pokročilé
2001 Muž, který nebyl
2000 Otcova muka (TV film)
Skeleton Woman
Stanley's Gig
1999 Zítra se žením
1998 Osiris: Vesmírná kronika (TV film)
1995 Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
Démon pomsty II: Krvavá odplata
Tonya a Nancy (TV film)
1993 Discoverers, The
1992 Round Trip to Heaven
Stormy Weathers (TV film)
Univerzální voják
V ohrožení
1991 Poprvé (TV film)
Pravá totožnost
1990 Predátor 2
Špatný vliv
1989 Velká výzva
1987 Narodil jsem se ve východním Los Angeles
Right to Die (TV film)
1984 Silent Night, Deadly Night
1980 Vojín Benjaminová
1979 Portrait of a Stripper (TV film)
1978 Child of Glass (TV film)
Flying High (TV film)
Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1977 Beyond Reason
Druhá strana půlnoci
Man from Atlantis (TV film)
1976 Victory at Entebbe (TV film)
1975 Funny Lady
Medical Story (TV film)
1971 Koncert pro Satana
Machismo: 40 Graves for 40 Guns
Once Upon a Dead Man (TV film)
1968 Tvoje, moje a naše
1965 Tickle Me
1962 The Four Horsemen of the Apocalypse
Two Weeks in Another Town
1961 Back Street
Bloodlust
1960 Na sever Aljašky
Walk Like a Dragon
1959 Zkáza Mary Deare
1958 King Creole
Lost, Lonely and Vicious
The Perfect Furlough
1957 Děvčata
Hedvábné punčochy

TV seriály

2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lokomotivy (S07E10)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Dopis pro Abby (S10E03)
2002 Alias (TV seriál)
Proroctví (S01E16)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross zkoušel flirtovat (S05E19)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Úskalí a mělčiny (S06E02)
1996 Chameleon (TV seriál)
Muž bez minulosti (S01E01)
1995 Akta X (TV seriál)
Kalusari (S02E21)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2006 Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace