foto

Gustavo Ganem

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Nia
2003 Seis días en la oscuridad
1999 Sangre prisionera
1998 Bravo
1990 Sandino
Sombra del ciprés es alargada, La
1985 El hombre de la mandolina
La dama solitaria
1982 Antonieta
Guerra es un buen negocio, La
1981 Las siete cucas
Zorro, the Gay Blade
1980 Nuestro juramento
1977 Viaje por una larga noche
1976 Supervivientes de los Andes

TV seriály

2015 FC Cuervos (TV seriál)
2012 Paramedicos (TV seriál)
2010 Minondo, Los (TV seriál)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1996 Azul (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1980 Sandra y Paulina (TV seriál)
1978 Viviana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky