foto

Nani Jiménez

  • nar. 9.12.1981 (37 let)
    Valencie, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sto let odpuštění
2008 3 dny
Sexykiller
2007 Lo que tiene el otro
2006 Cas de la núvia dividida, El (TV film)

TV seriály

2011 Isabel (TV seriál)
2010 Internát (TV seriál)
El fin (S07E15)
La luz (S07E14)
El último aliento (S07E13)
další epizody (23)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
Internát (TV seriál)
El baile de los culpables (S06E05)
La traición (S06E04)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace