foto

Patrícia Sequeira

  • nar. 22.11.1973 (45 let)
    Lisbon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Snu
2015 Jogo de Damas

TV seriály

2011 Rosa Fogo (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2009 Perfeito Coração (TV seriál)
2008 Vila Faia (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
2006 Doce Fugitiva (TV seriál)
2005 Segredo (TV seriál)
2002 Fúria de Viver (TV seriál)
2001 Ganância (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Snu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky