foto

Fritz Müller-Scherz

  • nar. 1945
    Mölln, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Blutjunge Biester... zu allem bereit
1983 Mädchen aus der Peep Show, Die
1982 Sei zärtlich, Pinguin

TV seriály

2019 Kobra 11 (TV seriál)
Všechno nejlepší k narozeninám (S25E01)
Křest ohněm (S24E15)
Konečná (S24E14)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Nouzové přistání (S02E04)
1994 Gletscherclan, Der (TV seriál)

Zvukařská filmografie

Filmy

1974 Strach jíst duše

Herecká filmografie

Filmy

2000 Místo činu: Ludwigshafen - Chladnokrevně (TV film)
1996 Linka smrti
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1993 Florén
1991 Gekaufte Bräute (TV film)
1990 Anderer Liebhaber, Ein (TV film)
1986 Junge mit dem Jeep, Der (TV film)

TV seriály

1997 Místo činu (TV seriál)
Nahkampf (S01E373)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Gletscherclan, Der (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Reporter (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Přátelé (S01E188)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2015 Fassbinder

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky