foto

Roberta Colindrez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ms. White Light
2014 Birdman
2011 Otis Under Sky

TV seriály

2020 Vida (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2019 Vida (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
This Trust Thing (S03E06)
You Only Get One (S03E05)
They Can Never Go Home (S03E04)
další epizody (4)
Mr. Robot (TV seriál)
404 Not Found (S04E04)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 492 (S02E13)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Inside the Pretend (S02E09)
The Feminism Part (S02E07)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
další epizody (7)
2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
The Barter Economy (E07)
This Is Not a Love Letter (E06)
další epizody (6)
2014 Gotham (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Ona souhlasí (S03E03)
Vzpomínky (TV seriál)
Throwing Shade (S03E07)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Zlaté dny pro chlapce a děvčata (S05E01)
2012 Girls (TV seriál)
Vítejte v Bushwicku, aneb crack-nehoda (S01E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Otis Under Sky

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky