foto

Gabriel Constantin

  • nar. 16.1.1975 (43 let)
    Ploješť, Prahova, Rumunsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operace Entebbe
2014 Prázdniny
2013 U Konce světa
1983 Spravedlnost v řetězech

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola šestá (S02E06)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Alexeje Volkova (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace