foto

Peter O'Meara

  • nar. 27.10.1969 (48 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 We Have Always Lived in the Castle
2017 Beautiful Ones, The
Breakable You
2016 Bambina
Homecoming
2015 Traders
2012 Compression
2010 Přestupný rok
2009 Až tak moc tě nežere
Rváči
2007 Legenda o mém synovi (TV film)
Pokerový král
Resident Evil: Zánik
2004 Ztracený ráj
1999 House on Dame Street, The

TV seriály

2018 Soumrak templářů (TV seriál)
Fiat! (S01E09)
2016 Frontier (TV seriál)
Mushkegowuk Esquewu (S01E03)
Code Black (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E07)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztracení chlapci (S12E23)
2014 Charlie (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
2005 Alias (TV seriál)
Nemilosrdná pravda (S04E03)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Tři generace stačí (S01E08)
LAX (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Bod zlomu (E07)
Bastogne (E06)
Křižovatky (E05)
1999 Aristocrats (TV seriál)

Dokumentární

2009 American General
2007 Operation Homecoming: Writing the Wartime Experience

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace