foto

Pep Guinyol

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vida en rojo, La
2006 Cartas de Sorolla (TV film)
2005 Est de la brúixola, L'
Reinas
2003 Arroz y tartana (TV film)
Cala reial (TV film)
2002 Brasil
Lisístrata
2001 Dama de Porto Pim
Palo, El
2000 El zoo d'en Pitus (TV film)
1998 La mirada del otro
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
1996 Moños, La
Pintadas
Éxtasis
1993 Laberinto griego, El
1990 Ho sap el ministre?
1985 Perras callejeras
1984 Pojízdná kantýna
1983 Asalto al banco central

TV seriály

2014 Víctor Ros (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Fago (TV seriál)
Futuro: 48 horas (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Como el perro y el gato (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2004 Diez en Ibiza (TV seriál)
Inquilino, El (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Andorra. Entre el torb i la Gestapo (TV seriál)
Botones sacarino, El (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Entre naranjos (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
¿Para qué sirve un marido? (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
La casa de los líos (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace