foto

Maria Lanau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 25 karátů
Sexykiller
2007 REC
Yo
2004 Amor idiota
Mezi životem a snem
2002 Lisístrata
2001 Manolito Gafotas en ¡Mola ser jefe!
1993 Monturiol, el senyor del mar
1990 Ho sap el ministre?

TV seriály

2017 Com si fos ahir (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2009 Infidels (TV seriál)
2008 Tira, La (TV seriál)
2005 Lobos (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2001 Ciudad sur (TV seriál)
2000 El grupo (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
La memòria dels Cargols (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál) - herec, a.z.
¿Para qué sirve un marido? (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
1993 Agència de viatges (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky