foto

Arnau Vilardebó

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Život je jen jeden
2004 Falsa culpable (TV film)
1997 Tic Tac
1996 Hra
1994 ¿Culpable de qué?
1993 El amante bilingüe
¡¡Semos peligrosos!! (uséase Makinavaja 2)
1990 Barcelona Lamento
Boom boom
1988 Ovzduší zločinu
1987 Pasión lejana
1986 Dragón Rapide
1983 Asalto al banco central
1982 Entre paréntesis
1981 Krypta
La quinta del porro
Objetivo: sexo
Putapela
1979 El periscopio
Los Bingueros
1978 La torna

TV seriály

2010 La Riera (TV seriál)
Sagrada família, La (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
Porca misèria (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)
2000 Andorra. Entre el torb i la Gestapo (TV seriál)
1997 ¿Para qué sirve un marido? (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1980 Nits de la tieta Rosa, Les (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
Quitxalla (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 La quinta del porro

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
1989 Pero ¿esto que es? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky