foto

Gunnar Sizemore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klikař (TV film)
Latte Igel und der magische Wasserstein
The World We Make
2018 Intensive Care
Intensive Care (TV film)
2016 Believe
Hledá se Dory
2015 Hotel Transylvánie 2
2014 Kniha života

TV seriály

2020 Glitch Techs – Krotitelé šotků (TV seriál)
2019 Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
The Invincible Armour (E26)
Coronation of the Iron Goddess (E25)
House of Flying Pandas (E24)
další epizody (13)
2018 Graig od potoka (TV seriál)
Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
End of the Dragon Master (E13)
Sacrifice at the Edge of Time (E12)
Unholy Dragon Returns to the Mountains (E11)
další epizody (13)
Legendary Place (TV seriál)
Příhody děsného kluka (TV seriál)
Hlasiťákovi (TV seriál)
Deal Me Out / Friendzy (S03E09)
2016 Ben 10 (TV seriál)
2015 Shimmer a Shine (TV seriál)
Clarence (TV seriál)
Hoofin' It (S01E39)
Nashville (TV seriál)
Time Changes Things (S03E20)
Somebody Pick Up My Pieces (S03E14)
I'm Lost Between Right or Wrong (S03E13)
další epizody (5)
2014 Clarence (TV seriál)
Jeff's New Toy (S01E08)
Nashville (TV seriál)
First to Have a Second Chance (S03E10)
Two Sides to Every Story (S03E09)
You're Lookin' at Country (S03E08)
další epizody (6)
2011 Doktorka Plyšáková (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky