foto

Fernando Arribas

  • nar. 1940
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Fin de trayecto
2005 Llaves de la independencia, Las
2004 Franky Banderas
2003 Cásate conmigo, Maribel
2002 Florido pensil, El
Primer y último amor
2001 School Killer
2000 ¡Ja me maaten...!
1998 Paměti padlého anděla
1997 Duquesa roja, La
¿De qué se ríen las mujeres?
1996 Como un relámpago
1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
Palomo cojo, El
Sal de la vida, La
Seductor, El
1993 Tirano Banderas
1992 Růžová omáčka
1991 Noche más larga, La
1990 Las edades de Lulú
1989 Bláznivý jed
Palomin útěk
1988 La mujer de tu vida: La mujer oriental (TV film)
Nani musí zemřít
Pasodoble
1987 Divinas palabras
Dům Bernardy Alby
1985 Escapada final
Marbella, un golpe de cinco estrellas
Nosotros en particular
1984 Camila
Últimas tardes con Teresa
1983 Podvodníci
Scarab
1982 Leyenda del tambor, La
1981 Comin' at Ya!
El último harén
Mujeres de Jeremías, Las
1980 Apokalypsa kanibalů
Cuentos eróticos
Gay Club
Jalea real
1979 Flores del vicio, Las
Insólita y gloriosa hazaña del cipote de Archidona, La
Verdes praderas, Las
1978 Cartas de amor de una monja
Hombre llamado 'Flor de Otońo', Un
La visita del vicio
Ocasión, La
1977 Claros motivos del deseo, Los
El monosabio
Luto riguroso
Mirón, El
1976 Corea, La
Largas vacaciones del 36, Las
Siesta, La
1975 Asesino no está solo, El
Bodas de Blanca, Las
Cruz del diablo, La
Das Tal der tanzenden Witwen
L'uomo che sfidò l'organizzazione
Love feroz, El
Pim, pam, pum... ¡fuego!
Trastienda, La
Tu dios y mi infierno
1974 Až tam nezbyl žádný
Matrimonio al desnudo
Open Season
Tajný hřích
1973 Cao-Xa
Casto varón español, Un
Ceremonia sangrienta
Flor de santidad
La chica del Molino Rojo
Las tres perfectas casadas
Pena de muerte
Tarzán en las minas del rey Salomón
1972 Jediná velká láska
La morte accarezza a mezzanotte
La novia ensangrentada
1971 Black Beauty
La Morte cammina con i tacchi alti
1970 Chválozpěv
1969 Las crueles
1963 Días perdidos, Los

TV seriály

1999 Camino de Santiago (TV seriál)
1997 Don Juan (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)
1983 Hrůzy války (TV seriál)
1976 Señora García se confiesa, La (TV seriál)

Dokumentární

1964 La traca a Valencia

Střihačská filmografie

Filmy

1975 Trastienda, La

Herecká filmografie

Filmy

1997 ¿De qué se ríen las mujeres?

Dokumentární

2018 La última toma

Host

TV pořady

1987 I premios Goya (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky