foto

Juan Codina

  • nar. 1968
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dioses y perros
2013 Un ramo de cactus
Una hora, un paso
2012 Los días no vividos
Přepadení
2011 Un lugar para las Butter Cookies
2008 Don Juan Itinerante (TV film)
2005 Monstruosas aventuras de Zipi y Zape, Las

TV seriály

2014 Víctor Ros (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
2010 Tierra de lobos (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky