foto

Eddie Schneidermeier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Lotta & der Mittelpunkt der Welt (TV film)
2018 Entdecke die Mandy in Dir (TV film)
2016 Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2001 Manituova bota

TV seriály

2019 Merz gegen Merz (TV seriál)
Poldi & Drecksau (TV seriál)
2017 Triple Ex (TV seriál)
2016 Blockbustaz (TV seriál)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2013 Sekretářky (TV seriál)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mít štěstí (S01E13)
Koňské síly (S01E12)
2009 Kesslers Knigge (TV seriál)
2007 Paul Panzer präsentiert die unglaublichsten Geschichten (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)
1994 Bully & Rick (TV seriál)

Dokumentární

1997 Lokalderby - Eine Stadt im Fußballfieber

TV pořady

2002 Ladykracher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace