foto

Angela Terrence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Podezření pana Whichera: Vražda v Andělské uličce (TV film)
2009 Zlomový rok 39
2008 Spalující vášeň (TV film)

TV seriály

2016 Endeavour (TV seriál)
Arcadia (S03E02)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Kočky a žraloci (S05E07)
2010 Tracy Beaker Returns (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Care (S01E01)
2008 Wallander (TV seriál)
Firewall (S01E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace