foto

Deborah Winters

  • nar. 27.11.1953 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Behind the Mask (TV film)
1988 Little Girl Lost (TV film)
1987 Lampa
1978 Vzbouření v Sun Valley (TV film)
1977 Blue Sunshine
Tarantule (TV film)
1976 Six Characters in Search of an Author (TV film)
1973 Class of '44
1971 Cilalı İbo: Teksas Fatihi
Kotch
1970 People Next Door, The
1969 Hail, Hero!
Já, Natálie

TV seriály

1983 Vichry války (TV seriál)

Dokumentární

1995 America: A Call to Greatness (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky