foto

Ivana Shein

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 House of Deadly Secrets
Man Running
2017 Psychopaths
2015 Meadowland
2010 Barneyho ženy
2009 Road to the Altar
2008 Red
2006 Lesy
Ocelové boty

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08)
2011 Division, The (TV seriál)
2008 Valentine (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky