foto

Dan van Husen

  • nar. 30.4.1945 (73 let)
    Gummersbach, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tesla
The Price of Death
When the Storm God Rides
2017 EXCRETION: The Shocking True Story of the Football Moms
Hledání Felliniho
Le Accelerator
2016 Brimstone
2015 Zombie Massacre 2: Reich of the Dead
2014 Tom Sawyer & Huckleberry Finn
2013 Killing All the Flies (TV film)
2011 One Last Game
Scarlet Worm, The
2008 ProSieben FunnyMovie - Eine wie keiner (TV film)
Zima za války
2006 Drawn in Blood
Man Who Sold the World, The
1986 Morena
1979 Lena Raisová
Wehe, wenn Schwarzenbeck kommt
1977 Kiss Me Killer
1976 Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
Paradies
Salon Kitty
1975 John Glückstadt
Napřed střílej, pak se ptej
Vůně cibule
1973 Tendre et perverse Emanuelle
Zinksärge für die Goldjungen
1972 Condenados a vivir
Křik černých vlků
Pancho Villa
Smělé inkognito
¡Viva la muerte... tua!
1971 Arizona Kid, The
Captain Apache
Catlow
Doc
Hombre de Río Malo, El
Kill!
Nuvola di polvere... un grido di morte... arriva Sartana, Una
Rumový bulvár
Trojan Women, The
1970 Arizona si scatenò... e li fece fuori tutti
Děla pro Cordobu
El Condor
1969 Las trompetas del apocalipsis
Los desperados
Vivi o, preferibilmente, morti
1968 I Bastardi

TV seriály

2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Tulipány z Amsterodamu (S04E06)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 Medienklinik (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1971 Les aventures du capitaine Luckner (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace