foto

Nimmy March

  • nar. 1962
    Kingston upon Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Poklad kapitána Černovouse (TV film)
1919 Strictly Confidential

TV seriály

2018 Butterfly (TV seriál)
2017 Smaragdové město (TV seriál)
Science and Magic (E04)
2016 Smrt v ráji (TV seriál)
A Personal Murder (S05E04)
Wallander (TV seriál)
Neklidný muž (S04E03)
2014 Law & Order: UK (TV seriál)
Bad Romance (S08E06)
2009 Kolize (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Buried (S01E05)
Unloved (S01E02)
2008 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Wounds: Part 2 (S07E10)
Wounds: Part 1 (S07E09)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2003 40 (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Kiss Me Kate (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
Undercover Heart (TV seriál)
1995 My Good Friend (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
Lenny Henry Show, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace