foto

Kamila Vondrová

  • nar. 6.3.1972 (47 let)
    Nitra, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tajnosti
2002 Výlet

TV seriály

2014 Nevinné lži (TV seriál)
Vedlejší příznaky (S02E02)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Nové podmínky (S01E10)
2006 Letiště (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2013 Tajemství rodu (TV seriál)
1997 Obrázky z paměti (studentský film)

TV pořady

2006 Ženy Charty 77 (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Tajemství rodu (TV seriál)
Jan Pirk (S02E07)
Alena Zárybnická (S02E05)
2013 Tajemství rodu (TV seriál)
Jolana Voldánová (S01E13)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Karola Poláka (S09E01)
Příběhy slavných (TV seriál)
Jednou jsi dole, jednou nahoře (S13E06)
2012 Vzkaz Olgy Walló (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Renée Nachtigallové (S07E24)
2011 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Zbyňka Merunky (S07E05)
13. komnata Johna Muchy (S06E18)
Příběhy slavných (TV seriál)
Léta letí (S12E03)
Ve vlnách (S12E02)
2010 Vzkaz Zdeňka Smetany (TV film)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Michala Viewegha (S04E37)
13. komnata Marty Kubišové (S04E34)
13. komnata Jany Lorencové (S04E19)
Příběhy slavných (TV seriál)
Královna z Valašska (S10E11)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Luby Skořepové (S04E04)
13. komnata Evy Hruškové (S04E03)
13. komnata Milana Heina (S03E34)
2007 Příběhy slavných (TV seriál)
O co tančil Ondrej Nepela (S08E05)
Mít štěstí na rendez-vous (S08E03)
2006 Příběhy slavných (TV seriál)
Momentálně jsem mrtvý... (S07E02)
2003 Příběhy slavných (TV seriál)
Poslední gróf (S04E01)
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Život za lásku (S02E01)
1999 Vzpomínáme (TV seriál)
1997 Obrázky z paměti (studentský film)

TV pořady

2010 Za zrcadlem (TV pořad)
2008 Vzkaz (TV pořad)
2007 Pavlač Ester Kočičkové (TV pořad)
2006 Chůva v akci (TV pořad)
Ženy Charty 77 (TV pořad)
2003 Dvojhlas (TV pořad)
2002 Ženský hlas (TV pořad)
2000 Velký vůz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace