foto

Rob Kitzmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Island of Dreams (TV film)
2014 Anthony
2007 Ladies and Gentlemen (TV film)
2005 Zkáza spolku gentlemanů
1997 Gobble (TV film)

TV seriály

2019 Turn Up Charlie (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 The Mayor (TV seriál)
Death of a Councilman (E13)
The Pitch (E12)
The Lockdown (E11)
další epizody (4)
Wrecked (TV seriál)
The Island Family (S03E10)
Mrs. Stanwick (S03E09)
The Dark Prince Returns (S03E08)
další epizody (10)
2017 Gap Year (TV seriál)
Loaded (TV seriál)
The Mayor (TV seriál)
Grey Christmas (E09)
Monuments Man (E08)
Here Comes the Governor (E07)
další epizody (8)
Wrecked (TV seriál)
Nerd Speak (S02E10)
The Setup (S02E09)
Speed (S02E08)
další epizody (10)
Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Road Trip (S02E05)
Orlando (S02E04)
další epizody (4)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 5 (S05E05)
další epizody (7)
2016 Stag (TV seriál)
Wrecked (TV seriál)
Cop Tricks (S01E10)
Javier and the Gang (S01E09)
The Adventures of Beth and Lamar (S01E08)
další epizody (9)
Plebs (TV seriál)
The Weatherist (S03E08)
The New Master (S03E07)
Jugball (S03E06)
další epizody (8)
2015 Crims (TV seriál)
The Delivery Man (TV seriál)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (9)
2014 Siblings (TV seriál)
Plebs (TV seriál)
The Race (S02E08)
The Phallus (S02E07)
The Candidate (S02E06)
další epizody (8)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2013 London Irish (TV seriál)
Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
Plebs (TV seriál)
Saturnalia (S01E06)
Bananae (S01E05)
The Herpes Cat (S01E04)
další epizody (6)
The Spa (TV seriál)
2012 Gates (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2011 Epizody (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2010 Him & Her (TV seriál)
2009 Campus (TV seriál)
Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
We Are Klang (TV seriál)
2008 Clone (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)
Xmas Party (S01E06)
Caravan Club (S01E05)
Girlfriend (S01E04)
další epizody (6)
2007 Outnumbered (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
Thieves Like Us (TV seriál)
2006 Feel the Force (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Meet the Magoons (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
Mighty Boosh (TV seriál)
Tundra (S01E04)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Trevor's World of Sport (TV seriál)
2002 Tlc (TV seriál)
2000 Perfect World (TV seriál)
1999 Dark Ages (TV seriál)
Liga gentlemanů (TV seriál)
Small Potatoes (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace