foto

Filomena Gonçalves

  • nar. 1961
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 O Último Verão (TV film)
1993 Amor e Dedinhos de Pé
1990 Adieu mes jolies (TV film)

TV seriály

2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Dunkle Spuren (E03)
2011 Maternidade (TV seriál)
2008 Vila Faia (TV seriál)
2002 Lusitana Paixão (TV seriál)
Sonhos Traídos (TV seriál)
2000 A Raia dos Medos (TV seriál)
1998 Ballet Rose - Vidas Proibidas (TV seriál)
Médico de Família (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1995 Primeiro Amor (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 Homens da Segurança, Os (TV seriál)
Passerelle (TV seriál)
1985 Duarte & C.a (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky