foto

Peter Thomas Gromer

  • nar. 27.7.1978 (42 let)
    Backnang, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Tatort - Anne und der Tod (TV film)
2017 Die Reste meines Lebens
2015 V bratrových stopách
2013 Neue Adresse Paradies (TV film)
2012 Die Welt danach (studentský film)
2011 Licht (studentský film)
2010 Live Stream (studentský film)
London liegt am Nordpol
2008 Amoklove (studentský film)
2003 Der feine Unterschied (studentský film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Feind in eigenen Reihen (S11E17)
Herz-Dame (S11E14)
2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
Dunkle Spuren (E03)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kaffeefahrt (S11E08)
Ganz allein (S11E04)
Hopp & Ex (S11E01)
další epizody (4)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Marathongirl (S10E13)
Cool bleiben (S10E09)
Letzter Vorhang (S10E05)
další epizody (6)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Dachschaden (S09E14)
Durchgeknallt (S09E10)
Blinde Wut (S09E08)
další epizody (9)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tante Emma (S08E11)
Mordssendung (S08E06)
Rendezvous mit dem Tod (S08E02)
další epizody (6)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Leben des Brian (S07E10)
Klug & perfide (S07E05)
Die Söhne Abrahams (S06E17)
další epizody (4)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Die Täuschung (E12)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Priester ist tot (S06E09)
Mein Spätzle (S06E05)
Zirkus Fratinelli (S06E01)
další epizody (6)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Karriere (S05E09)
Mann ohne Gesicht (S05E05)
Tattoo (S05E04)
další epizody (6)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Um Haaresbreite (S04E14)
Nachtschicht (S04E10)
Ein Dorf sieht rot (S04E05)
další epizody (9)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Man stirbt nur zweimal (S03E13)
Knockout (S03E12)
Club der Hexen (S03E11)
další epizody (14)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lösegeld (S02E13)
Der Prototyp (S02E12)
Türen der Stadt (S02E09)
další epizody (11)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Judaslohn (S01E04)
Santa Maria (S01E01)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky