foto

Augusto Portela

  • nar. 11.1.1959 (62 let)
    Ambrizete, Angola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 O Meu Avô
2006 Cura, A
2005 O Fatalista
2004 Quem é Ricardo?
2003 Bratrstvo ticha
2002 88 (TV film)
Pulsação Zero
2000 Nože a andělé (TV film)
1999 Mal
Portrait, Le (TV film)
1994 Passagem por Lisboa
1993 L'Oeil qui ment
1992 Le fils d'un autre (TV film)
Vertigem
1990 Segno di fuoco
1987 Mãe Coragem e os Seus Filhos (TV film)

TV seriály

2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
Dunkle Spuren (E03)
2016 Rainha das Flores (TV seriál)
2014 Jardins Proibidos (TV seriál)
2013 Bem-Vindos a Beirais (TV seriál)
Destinos Cruzados (TV seriál)
Mundo ao Contrário (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
Louco Amor (TV seriál)
2011 A Família Mata (TV seriál)
Maternidade (TV seriál)
Rosa Fogo (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
Voo Directo (TV seriál)
2009 Deixa Que Te Leve (TV seriál)
Perfeito Coração (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
Outra, A (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
2006 Floribella (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2003 Coração Malandro (TV seriál)
2002 Lusitana Paixão (TV seriál)
Rebelde Way (TV seriál)
Sonhos Traídos (TV seriál)
2000 Crianças SOS (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)
1999 A Lenda da Garça (TV seriál)
Todo o Tempo do Mundo (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
Diário de Maria (TV seriál)
1993 A Banqueira do Povo (TV seriál)
Sozinhos em Casa (TV seriál)
1990 Os Melhores Anos (TV seriál)
1989 Le triplé gagnant (TV seriál)
Mon dernier rêve sera pour vous (TV seriál)
1984 Homme de Suez, L' (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Madonna - Dark Ballet (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky