foto

Gloria Ormandlaky

  • nar. Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vitt skräp
2018 A.Z.A.B
2017 Naken, Sårbar & Skitsur
2016 Trespassers
2014 Gentlemen
1997 Tamás és Juli

TV seriály

2017 Syrror (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 1 (S02E01)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2016 Vårdgården (TV seriál)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Tusen nålstick (E02)
The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Eye Spy (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky