foto

Zuzana Schulzová

  • nar. 14.4.1960 (57 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Šampáňo (TV film)
Útěk s Cézarem
1986 Území strachu (TV film)
1982 Milostný poločas (TV film)
1981 Láska na druhý pohled
1980 V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Zastretý farebný svet (TV film)
1977 Hop - a je tu lidoop
1976 Smrt mouchy

TV seriály

1984 Paragrafy na kolech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace